Пуснаха Brave: The Video Game, направена по едноименното филмче на Pixar и Disney

0
171

Видео играта, вдъхновена от филмчето на Дисни и Пиксар „Brave“ вече е достъпно за притежателите на Xbox 360, Wii™, Nintendo DS™, както и за Windows PC и MAC-компютри.

Brave: The Video Game предлага на феновете шанс да продължат историята от анимационният филм и да си припомнят ключови моменти от героичното приключение на Мерида, която се опитва да предотврати сбъдването на ужасно предсказание преди да е станало прекалено късно.

На играещите им се предоставя възможност да се впуснат в нови приключения и да изживеят непрестанен екшън докато бягат, скачат и воюват в обстановката на гористия и каменист пейзаж на митичната и мистична Шотландия.

Brave: The Video Game е екшън-приключенска игра от трето лице в която играчите могат да предизвикват съдбата и променят предначертаното им, докато играят като Мерида, озвучавана от актрисата, която я озвучава и в анимационния филм, Кели Макдоналд.

Като използват своят ум и смелост, играчите ще се изправят лице в лице с жестоки врагове, за да предотвратят сбъдването на древно проклятие и спасят кралството. В допълнение на това, те ще имат възможност да предприемат различни мисии през мистичен свят и решават загадки, за да разкриват различни тайни.

Играта предлага различни варианти за геймплей, в това число single-player в който играчът ще се превъплъти в Мерида, co-op режим и специален Bear- режим.

Няколко нови играча, създадени специално за играта ще предизвикат играещият я по време на цялото приключение и разбира се титанична битка в края, в която ще се реши всичко.

Посредством Kinect™ за Xbox 360 и контролера на движение за PS3 PlayStation®Move, играчите ще имат чувството, че използват реални лък и стрела, за да се съревновават в състезание по стрелба с лък за едно оптимално реалистично преживяване.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари