Първата игра от Bungie Aerospace идва следващата седмица

0
25

От Bungie разкриха, че първата игра, която ще се появи под банера на проекта Aerospace е разработваната от Harebrained Schemes “Crimson: Steam Pirates”. Тя ще се появи за iPad на 1 септември. Интересното около анонса е, че играта ще бъде безплатна за сваляне и играчите ще могат да минат първите 8 мисии, преди да бъдат запитани дали искат да доплатят $1.99 за Chapter 2: Tales of Captain Blood.

Играта ще бъде походова и представлява битка между steampunk кораби, като авторите й обещават пълна Facebook интеграция, сценарии за мултиплейър, над 20 уникални помощника, които да можете да закупите за плавателният си съд и около 15 кораба и подводници, с помощта на които да смажете противниковата флотилия.

За незапознатите Bungie Aerospace е проект на екипа зад Halo, който да помогне на малките компании в разработването на инди игри. Като подкрепа Bungie дават финансови ресурси, PR и маркетинг стратегии, тестване на игрите, подпомагане пускането на игра на пазара и съвети при употребата на различни технологии като сървъри, бази-данни и други.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за