Първата игра от The Avengers сериите ще е за Wii U и Xbox 360

0
15

Предстоящата първа серия от The Avengers ще носи името – Battle for Earth. От студиото Ubisoft потвърдиха това. Домейнът avengersbattleforearth.com вече е купен от Ubisoft.

След изключителния успех на филма, който разби всякакви бокс офис рекорди, не е никаква изненада, че ще последва игра. Тя ще бъда достъпна за Xbox 360 и Wii U.

Играта ще включва познатите ни герои от комиксите на Marvel – Iron Man, Хълк, Капитан Америка и Тор. Играта няма да отразява действията във филма. Геймплея ще бъде вдъхновен от комиксите на Marvel и от историята на Secret Invasion – друг комикс от Marvel. От тук ще последват много серии на The Avengers.

„Развълнувани сме, че ще работим заедно с Marvel Entertainment за да предоставим едни от най-известните герои от комиксите на Marvel в моушън-гейминг,“ каза Тони Кей, вице-президент на продажбите и маркетинга в Ubisoft, САЩ.

„Феновете на вселената на Marvel ще се влюбят в многото комбинации от герои, управлението им чрез движения и състезателният геймплей.“

Състезателният геймплей ни кара да се замислим, че играта може да е мултиплеър или кооперативна игра, което всъщност е добра новина. Не става ясно кога да очакваме Battle for Earth.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за