Първите изтекли снимки на PS3 Super Slim са вече факт

1
116

Sony подготвя чисто нова версия на конзолата PlayStation 3 – слуховете са за PS3 Super Slim и сега разполагаме и с първите изтекли снимки, благодарение на бразилски уеб сайт.

Както виждате на изображенията, новата конзола ще има подобна форма на настоящата PS3 Slim, но горният панел е набразден и може да има опция за диск драйв отгоре, което би направило конзолата по-евтина за производство. Което, да се надяваме, ще значи и не толкова високи крайни цени.

В бразилският документ на Sony, който акомпанирал устройството, се споменава за три версии на PS3 Super Slim, наречени CECH-4011A, CECH-4011B и CECH-4011C, което означава, че три различни хард диска ще бъдат включени в различните пакети на конзолата.

Според сайта, тези различни опции за съхранение на данни ще предлагат 16, 250 и 500GB свободно пространство, което е доста по-различно от настоящия PS3 Slim, който е или160GB, или 320GB.

Имайки предвид, че Sony презентира PS3 Slim на Gamescom 2009, е логично да предположим, че компанията ще представи нов модел на предстоящото голямо събиране през август 2012г.

Засега няма повече детайли, но можете да разгледате изтеклите снимки.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари