Първите копия на The Witcher 3 вече са в продажба

3
27

Имайки предвид огромния интерес към предстоящата ролева игра The Witcher 3: Wild Hunt, изглеждаше доста вероятно някои търговци да се опитат да се възползват максимално от ситуацията и да потърсят лесна печалба, пускайки в ранна продажба копия от играта.

Точно това се е случило в Обединените арабски емирства, където различни търговци вече продават ролевата игра, нарушавайки забраната на CD Projekt RED.

Официалният дебют на The Witcher 3: Wild Hunt трябва да стане едва на 19 май.

Нещо повече, скоро след това в Twitch се появиха първите стрийминг сесии, показващи играта на полското студио в действие. Компанията реагира веднага и премахна материалите, издавайки също забрана за появата на стрийминг преди официалната дата. Някои от тези клипове все още са налични на сайта VGleaks, но както може да предположите, те съдържат спойлери от завършената игра.

Въпреки, че The Witcher 3: Wild Hunt се играе най-вече като офлайн сингъл игра, онези, които се сдобият с ранни копия няма да могат да си свалят големия пач, предвиден за пускане на 19 май, който внася значителни технически подобрения по играта.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
3 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари