Първият геймплей на Civilization VI

2
8

Днес се появи видеоклип с геймплея на новата Civilization VI, който дава много информация за играта.

 

При анонса на Civilization VI бяха показани само три скрийншота, които не се харесаха на геймърите, като много от тях споделиха, че изглеждат като взети от слаб анимационен филм. Всъщност графиката в новата Цивилизация е доста динамична и не е лоша, а в тази игра всъщност най-важна е четимостта на картата – нещо с което при Civilization V имаше големи проблеми.

Клипът показва строежа на чудесата на света. Сега те трябва да бъдат разположени на отделни клетки около града. Върната е анимацията при строежа на всяко чудо, от която дизайнерите се бяха отказали след Civilization IV. Изглежда доста добре.

Лидерите на различните цивилизации са представени великолепно. Сега знаем, че ще има японска, египетска, китайска и американска цивилизации, но не е известно, дали всяка цивилизация ще има по няколко лидера, както бе в Civilization IV.

Видеоклипът показва и новата система за активно изследване и изучаване. След среща с друга цивилизация, за съответната нация се ускорява откриването и въвеждането на писмеността. Това е логически свързано – за общуването между две цивилизации са необходими азбука и писменост и съответно, тяхното развитие се ускорява.

 

В Civilization VI са върнати и градовете-държави. Интерфейсът е подобрен, има много подсказки.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещя коментар
0 Автори на коментарите
angelovarnastormofblood Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
angelovarna
angelovarna

Ами гръцка, римска, гетска…каква е тази американска цивилизация, която ще открива писмеността след като им е дадена наготово…

stormofblood
stormofblood

Не ми изглежда много добре… прилича на таблет игра с тая графика.