Kerbal Space Program се превърна в неочакван успех в ръцете на мексиканска маркетингова агенция, превърната в студио за игри. Сега феновете очакват дебюта на новия експанжън Making History, за който бе обявена дата на издаване 13-ти март 2018г.

В изявление пред пресата новият собственик на играта Take-Two бе коментирал за очакваната функция Mission Builder:

Геймърите ще могат да разнообразяват мисиите и да избират изстрелвания, приземявания, спасителни операции, повреди, експлозии, такива неща… Ще има уникални условия за победа, нови предизвикателства и непредвидени препятствия, които добавят нов слой върху сложността на вашите мисии. Играчите ще имат възможността да канят своите приятели да играят на техните мисии и да споделят идеите си с обществото„.

Допълнението ще донесе и нов пакет с вдъхновени от реални събития мисии. Според Take-Two той ще включва „нов вид изследване на космоса, аварийно кацане и способността на играчите да пресъздават моменти, свързани с исторически събития, но естествено, с типичен за Kerbal обрат в сюжета„. Засега има само потвърждение, че експанжънът ще е достъпен само на персонални компютри.

Kerbal Space Program беше започната през 2010г. и излезе от ранен достъп пет години по-късно. Малко преди да бъде закупено от Take-Two, през март миналата година Squad обяви работата върху потенциално DLC, което значи, че разработката е продължила цяла година.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари