Първи изглед на геймплея към Total War: Elysium

0
187

Sega разкри нови геймплей кадри на Total War: Elysium – безплатна игра с колекционерски карти, която се отклонява от популярната за тази поредица стратегически жанр. 

Първи сведения за това заглавие получихме през август миналата година, когато Creative Assembly обяви, че играта стартира първо в Китай.

Вчера Sega потвърди, че играта пристига в западните страни с приоритет за мобилни устройства и, че по-късно тази година ще стане достъпна и за PC. Вижте официалното съобщение по-долу:

“Началото започва в Elysium – Градът на Легендите. Elysium представя огромен набор от бележити генерали, всеки от които с уникален стил на игра, като например далекобойните тактики на Наполеон, центрираните около максимален контрол методи на Цао Цао и агресивната природа на Лагерта. Присъединявайки ги към разгара на битка предоставя армада от исторически вдъхновени бойни карти, които включват Джиан Пазителят на Меча, опустошителни каменохвъргачки, върховните бойни кораби Триера и много повече.

“Геймплеят дава вълнуващи опции, които да провокират генерала във всеки един от нас, чрез динамични бойни механики, опции за редактиране на тестето по средата на игра и Daybreak, която внася усещане за бойно поле към CCG Board. Играта предоставя сингъл и мултиплейър режими, давайки шанс както на CCG ветерани, така и на новаци да се впуснат в битката на вековете!”

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари