Първото DLC на Control се сдоби и с официален трейлър

0
147

Финландският разработчик Remedy Entertainment е планирал две бъдещи DLC-та за новата звезда в своя каталог, Control. Първото допълнение The Foundation излиза на 26-ти март (за персонални компютри и PlayStation 4, а за Xbox One ще излезе на 25-ти юни). Сега имаме и специално YouTube видео, разкриващо какво да очакваме от неочакваната metroidvania.

Сюжетът ще поведе Джеси към едноименната „Основа“ в опит да спре влиянието Звездното измерение, което се опитва да погълне Старата къща. Ще трябва да откриете Хелън Маршал, която беше със статут на изчезнала в оригиналната игра и сега се появява за кратко време в трейлъра.

Потребителите, въздържали се да закупят DLC-то, ще получат въпреки това безплатен ъпдейт на всички издания на Control. Той ще допринесе с нова способност (Shield Rush), както и с опцията да се пренагласят точките за способности за постигане на сравнително различен геймплей по-късно в игра. Графиката и ориентировъчната карта ще получат някои повърхностни обновявания.

Освен Control, студио Remedy има намерение да пусне нови допълнения и за предишната си видеоигра Alan Wake (която даже ще бъде изследвана във втория експанжън на Control). Благодарение на скорошния си успех разработчикът вече работи върху няколко нови игри, които се очаква да се разкрият пред зрителите скоро.

Control впечатли геймърите първоначално като демонстрация на способностите на новите Nvidia RTX видеокарти, но задържа много фенове с автентичната си тематика и сюжет и особения геймплей. Играта се прослави с позитивни ревюта от критици и стигна първо място в The Game Awards 2019 заради своя артистичен стил.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари