Първото DLC на Minecraft Dungeons излиза през юли

0
114

Mojang анонсира, че първото допълнително съдържание за Minecraft Dungeons ще излезе през юли. DLC-то, чието име е Jungle Awakens ще добави още един слой на задълбочаване в подобния на Diablo hack ‘n’ slash, но в традиционен за Minecraft естетически облик. Ето какво пише Mojang в блог публикация:

“В това приключение вие попадате в отдалечена и много опасна джунгла с цел да преборите мистериозна сила в рамките на три мисии. За да преодолеете ужасите, които се крият измежду пълзящите растения, вие трябва да имате на разположение нови оръжия, брони и артефакти. 

“Играта ще ви срещне с Leapleaf, Jungle Zombie, Poison Quill Vine и други. Дочух, че те не са особено социални, така, че е по-добре се въоръжете добре.”

От друга страна, второто DLC на име Creeping Winter се очаква да излезе по-късно тази година. На този етап обаче Mojang не дава повече подробности за по-нататъшната актуализация.

Въпреки това, разработчика поясни, че работи над опция за кръстосана игра с различни платформи и допълнително ново безплатно съдържание за всички играчи.

Minecraft Dungeons излезе на 26 май 2020 г. и получи противоречива обратна връзка от страна на потребителите. Някои от тях изтъкват, че играта не е “достатъчно полирана” или, че липсва обещаващо съдържание, което да задържи вниманието на играчите за по-дълго време.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари