Работата по вампирската сага World of Darkness тече с пълна пара

0
22

Исландската игрална компания CCP Games потвърди, че по вампирската сага World of Darkness се работи активно и нещата вървят по план. Заглавието ще бъде масирана онлайн игра със силни RPG елементи, съобщи Eurogamer.

По-рано през годината стана ясно, че по създаването на играта все още работи доста голям екип, който е съставен от 60 души, заети на пълно работно време. Това подсказва, че крайният продукт ще бъде нещо наистина забележително и изпипано.

Крис Макдонаф, който е старши продуцент на заглавието, е уверил феновете чрез отворено писмо, че World of Darkness не е зарязан проект, а е нещо, по което се работи усилено. Той е признал, че миналата година е била трудна за CCP Games и много дългогодишни служители на студиото са били освободени поради липса на средства за заплати. Сега компанията е фокусирала вниманието си върху по-малко проекти, като най-много ресурси са отделени за онлайн екшъна от първо лице DUST 514. Играта ще излезе на 29 юни и разчита на модела „free-to-play”. Макдонаф смята, че заглавието е революционно и влага много надежди в него.

През есента ще има специално събитие, посветено на World of Darkness, а допълнителна информация за развитието на проекта ще има след няколко седмици.

Действието в играта ще се развива на реални места като Лондон, Париж и Ню Йорк. Политиката и социалната интеграция ще бъдат силно застъпени и съчетани с вампирския сюжет.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари