Разбира се, този изтекъл плакат на Red Dead Retribution трябваше да се окаже фалшив

0
20

Докато още се чудим дали конзолната класика Red Dead Redemption ще има преработена версия, в интернет се появи слух за трета игра от серията след нея и Red Dead Revolver.

Негов първоизточник бе пост в социалните мрежи, на който бе сниман постер, изобразяваш уж предстоящата игра с името Red Dead Retribution. На него личеше дори датата на премиерата – 18 ноември.

Разбира се, шансът Red Dead Retribution да се окаже реална игра, която ще видим тази есен, бе доста малък, най-малкото като се има предвид, че не е нормално два месеца преди премиерата на подобно заглавие за него да не знаем почти нищо. Извън това, постерът имаше относителния арт стил на Rockstar, макар и осезаемо по-груб.

И, естествено, той се оказа фалшив.

Малко по-късно разбрахме, че плакатът е фен проект, който действително е създаден, за да наподобява евентуална нова игра, но иначе не е свързан по никакъв начин с нея. Имайки предвид, че и слухът за анонс на римейка на Red Dead Redemption по време на презентацията на Sony не се сбъдна, седмицата наистина бе тежка за феновете на уестърна.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари