За тези, които търсят предизвикателството или просто предпочитат да строят градове посредством контролер вместо клавиатура, Paradox Interactive има добри новини. Cities: Skylines прави своя дебют за конзоли на Xbox One.

Симулаторът на строителство и мениджмънт, вдъхновен от SimCity, стана любим на милиони играчи и голям успех за Paradox. Тя беше най-бързо продаващата се игра на компанията с излизането си през 2015-та година, а сега има версии за персонални компютри с ОС Windows, Mac и Linux.

Версията на Cities: Skylines за Xbox One се разработва от Tantalus Media и изданието ще включва първия DLC експанжън на играта After Dark с нови опции за транспорт, нощен живот, туристически атракции и обществени услуги, които да задоволят нощните нужди на вашите граждани. Cities: Skylines се очаква да излезе на 21-ви април, но вече може да се поръча предварително за 40 американски долара. За съжаление обаче ще трябва да изчакаме, докато се разработи и версия на другите две DLC-та Snowfall и Natural Disasters, тъй като те няма да са достъпни за Xbox One от ден първи.

Междувременно, друг един експанжън за играта е на път за персоналните компютри. Cities: Skylines – Mass Transit ще донесе дори още повече опции за транспорт в играта по суша, море и въздух. Засега няма официална дата на издаване, но Paradox вече пусна трейлъра на DLC-то.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари