Благодарение на PlayStation Network вече имаме първи данни за новия експанжън на Destiny 2, именуван Gods of Mars.

Американският и Японският каталог вече са актуализирани с новата информация и изглежда новото DLC излиза през март следващата година. Все пак пускането на страниците онлайн е било техническа грешка и те бързо бяха свалени, но феновете не пропуснаха да направят снимки.

Според описанието, допълнението ще предложи нова локация за изследване, наречена „Студената долина на Марс“. Ще се изправите срещу „Карл Велики“, който е събудил отново Марс и е затворил Распутин в древна тъмница. С малко помощ от Ана Брей, вие трябва да освободите Распутин и да надвиете новия злодей, докато междувременно разкривате много тайни от сюжета.

Gods of Mars DLC съдържа и нова раса врагове и босове, много мисии, оборудване, оръжия и броня. На заинтересуваните в отборните игри Bungie ще предложи нови кооперативни действия и множество арени за състезания. Феновете предполагат, че новите врагове ще са „Останките от Карл Велики“, които са споменавани доста често в описанието, дадено от PlayStation Network.

Изглежда Destiny 2 продължава да се надпреварва упорито за върха, след като с първия експанжън The Curse of Osiris играта се превърна във втората най-продавана в Северна Америка, отстъпваща само на Call of Duty: WWII.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари