Разкрит е нов геймплей трейлър на Code Vein (видео)

0
29

След скорошното анонсиране феновете най-накрая могат да видят истински трейлър на геймплея на предстоящото заглавие на издателя Bandai Namco – Code Vein.

Видеоклипът е публикуван в YouTube и разкрива големия свят и арт стила на вампирското RPG. Освен това можем да видим и част от механизма на битка в играта и начина на избиране на компаньон от тайното общество. Наличието на определено „приятелче“, с което да препускате из картата, е важен елемент от стратегията на Code Vein, особено ако стилът му на битка подхожда с вашия – така ще ви е по-лесно да прогресирате в играта.

Очевидно очакваното заглавие на Bandai Namco, чрез интересния тийзър девиз „пригответе се да вечеряте!“, е вдъхновено в голяма степен от поредицата на From Software – Dark Souls. В дебютния трейлър виждаме големи страшни босове и изобилие от комплексен начин на битка. Както винаги, очаквайте повишена трудност. В Code Vein играчът приема ролята на Отмъстител в един бъдещ свят „пълен с кръвожадни врагове и чудовищни босове“. Ще имате възможност да си правите колби с кръв и да подобрявате своите умения… но внимавайте с дозата или ще започнете да наподобявате зверовете, обитаващи Земята.

Играта се разработва от Bandai Namco Studios (участвало в поредицата God Eater) и се очаква да излезе през 2018-та година за конзолите Xbox One и PlayStation 4.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари