Immortals Fenyx Rising излиза в началото на следващия месец, за да ни запознае с един нетипичен за Ubisoft свят. Играта не е типичното ААА заглавие, което човек може да очаква от студиото – без специални агенти, военни в тежко снаряжение, асасини или нещо подобно. Вместо това имаме забавна история, ярки цветове, гръцки богове и хумор. Макар че екшънът ще си е налице, както е и познатото качество за марката на Ubisoft. Освен с историята, визията и геймплей елементите си, Immortals Fenyx Rising ще привлече към себе си също и с допълнителното съдържание, което ще излезе след премиерата на играта и други неща, които Ubisoft разкриха наскоро в блога си.

Безплатни събития в игровия свят, тъмници и всякакви приключения, всекидневни куестове и мисии, както и специален сезонен пропуск, който ще ви достави един бонус куест, както и три отделни DLC пакета.

Първото от тези допълнения, A New God, ще срещне главната героиня Финикс с боговете в техния дом – на планината Олимп, за да бъде подложена на Изпитанието на олимпийците. Оцелявайки в серия от предизвикателства, Финикс ще трябва да докаже, че е достойна да се присъедини към Вътрешния кръг на пантеона.

Вторият DLC пакет носи името Myths of the Eastern Realm и той ще въведе в света на играта китайската митология. Допълнението ще представи и нов герой в лицето на Ку, който се впуска в мисия да спаси смъртните в един нов открит свят. Що се отнася до последното DLC, The Lost Gods, то не само представя нов герой, но и нов геймплей стил. Играта ще приеме вертикална перспектива и класически комбат механики. Новият герой тук е Аш, нов шампион, избран от Финикс. Аш поема към неизвестен остров, за да върне изгубените врагове и възстанови баланса в света.

Сезонния пропуск на играта ще е включен в Gold изданието на Fenyx Rising която излиза за Stadia, Xbox Series X | S, Xbox One, PS5, PS4, PC, Switch и Amazon Luna на трети декември.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари