Разполагате със седмица, за да вземете Rainbow Six Siege Starter Edition

0
32


Rainbow Six Siege
се оказа неочакван хит за Ubisoft. Здрав екшън, стабилен co-op и онлайн мултиплейър са само част от качествата на полицейския тактически шутър на студиото. Знаейки за все по-големият интерес към играта, Ubisoft анонсира тази седмица, че предоставя наново достъп до базисния пакет на играта Rainbow Six Siege Starter Edition само за $15 в Uplay и Steam.

За разлика от стандартното издание, където след известно време получавате достъп до 20-те оператори, в Starter пакета получавате достъп до двама оператора в началото (някой измежду Rook, Sledge, Ash, Fuze, Mute и Smoke) и достигането на следващите оператори ще ви отнеме малко повече Renown точки, отколкото, ако притежавате стандартното издание (12 500 срещу от 500 до 2000 Renown). Получавате също така и 600 R6 кредита, които може да използвате за получаването на достъп до други оператори или и допълнително съдържание.

Това, че се включвате от Starter изданието няма да ви ограничи по някакъв начин в мултиплейъра и ще може да играете наравно с притежателите на стандартното издание, а ако желаете да надградите до стандартния пакет ще е безпроблемно, обещават от Ubi, като Starter изданието е достъпно само за PC версията.

Инициативата на студиото без съмнение ще позволи без съмнение разширяването на и без това богатия свят на играта, като за тези от вас, които искат да научат как да стартират в играта, Ubisoft публикуваха и три видео ръководства.

Предложението е валидно до 13-ти.

 

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари