Разработчиците на Destruction AllStars направиха показно как трябва да се развива една игра

0
180

Вече ви запознахме с една много интересна PlayStation игра, на име Destruction AllStars. Тя интересна, защото от една страна може да бъде много неангажираща. От друга страна има много интересна и пространна стратегия за развитие, започвайки с няколкомесечно безплатно предлагане за потребителите на PS Plus.

В рамките на тези няколко седмици бяха пуснати няколко пача в следствие на обратната връзка на играчите

Вече обаче имаме информация какво ще значи 2021 за играта и определено е интригуващо.

През март ще можем да играем на нови4 срещу 4 и 8 срещу 8 режими – Stockpile и Mayhem. Ще има кампании със серии от предизвикателства. Ще има 10 нови скина. През април ни очакват отново режимът Carnado Solo, както и ново съдържание, което ще бъде изненада. През уикендите ще има двойно придобиване на точки опит.

Въпросните кампании с предизвикателства, за които споменахме са за сингъплейър. Те представляват нашата битка с конкуренция. Конфликтите ще се разгърнат с много информация и страхотни синематики. Тези кампании имат допълнителни условия, които ни дават още награди. Можем да ги преиграваме по няколко пъти, за да печелим още и още. И най-важното, предизвикателствата крият уникални награди под формата на скинове и други козметични предмети, невъзможни за спечелване от друго място.

В Challenger Series режимите има още уникални игрови режими

Crash Course, в който преминаваме през всякакви предизвикателства, с колата или пеша, събирайки специални бонуси за таймера ни. Ще успееш ли да стигнеш до края навреме? По време на този режим, нашите врагове могат да се появят и да се опитат да ни провалят. Break Time пък е режим, в който трябва да разрушим всички съндъци с точки за определен период от време. Арената е обсипана с всякакви опасности.

И най-готиният според мен режим – Transporter. Представете си го като такси на стероиди. Всички сме гледали Джейсън Стейтъм. Ами преживяването ще е много подобно. В Skirmish пък целта е да разрушим възможно най-много коли, в пряка битка срещу враговете си. Showdown е тежка битка срещу основния ни опонент и неговия екип. Първо преминаваме през тях, после сме сами срещу него.

Малко повече за валутата в играта

Тя е два вида AllStar Coins (монети) и Destruction Points (точки). Първото е валутата, която печелим в мултиплейър игра срещу реални хора или чрез завършване на седмичните предизвикателства. Тя води до увеличението на нашето ниво. Точките за разруха са платената валута на играта. Но много скоро тя ще може да бъде печелена и чрез различни дейности в Destruction AllStars.

С монетите можем да си купуваме козметични предмети и да персонализираме профила си. Има скинове, различни емоции и гласови реплики, най-различни банери за профила. Те не дават никакво геймплей предимство. Платените точки могат да се използват за закупуване на козметични предмети, които могат да бъдат закупени и с монети, макар и малко по-скъпо като съотношение.

С Destruction Points обаче можем да отключваме Challenges Series сингълплейър кампаниите, за които споменахме в началото.

Безплатен период и това, което следва след края му

Както може би знаете, Destruction AllStars се разпространява безплатно за притежателите на PlayStation Plus абонамент. Това ще продължи до 5-ти април. На 6-ти април играта ще изчезне като безплатна и ще започне да се търгува за 19.99 евро/долара. Цената е достатъчно висока, за да поддържа бъдещата разработка и достатъчно ниска, за да позволи на все повече и повече хора да се докоснат до нея.

Хората, които са я взели безплатно, ще я притежават и след 6-ти април, стига да не прекъсват PlayStation абонамента си.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари