8.7 C
София

Разработчици на Far Cry и Deus Ex обединяват сили за нов шутър с рейсинг елемент

Най-четени

Иво Цеков
Автор, геймър, почитател на комедиите, Saturday Night Live и всичко друго, което може да извика усмивка на лицето.

Група бивши служители на Ubisoft и Eidos Montreal са на път да създадат цял нов жанр, след като обявиха своята дебютна игра.

Тя носи името Bios и се описва като racing first-person shooter (RFPS).

Bios се прави с енджина Unreal 4 и ще акцентира върху динамични престрелки в борба за най-добро време и точкови постижения. Още от сега ранна версия на играта е налична през Steam Early Access. В нея най-нетърпеливите геймъри ще имат достъп до седем карти и общо 21 предизвикателства.

Сред създателите на Bios, обединили се в студиото Pixyul, личи името на Жулиен Куни, който е бивш творчески директор на няколко Far Cry и Assassin’s Creed проекта в Ubisoft Montreal, където е работил през последното десетилетие. Заедно с него в работата по играта участват Луи-Пиер Фаран, бивш продуцент на Far Cry 2, както и Филип Леблан, бивш програмен директор на Deus Ex: Human Revolution.

„Играчите ще трябва да изучат много добре нивата и да се научат да маневрират, опитвайки се да постигнат най-добри времена. Първите няколко игри са по-скоро като разузнавателна мисия, чиято задача е да ви подготви, за да завоювате рекорден резултат“, обяснява Куни.

Ако все още сте объркани от термина racing first-person shooter (RFPS), може би е най-добре да изглеждате това видео към Bios.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини