Редица сървъри на Discord недостъпни поради извънредно натоварване

0
209

След като Discord обяви, че предоставя по-големи възможности на хората, за да са по-добре свързани поради извънредната ситуация около COVID-19, редица от сървърите на платформата внезапно станаха недостъпни вчера следобед. Прекъсването е засегнало видео и чат системите, като екипите на Discord заявяват, че това се дължи на серии от фатални грешки, които довели до срив на някои от сървърите. Някои от тях ще останат недостъпни през цялото време, докато се извършва профилактика по отстраняването на проблемите.

Малко след като компанията обяви в туит, че имало 20% повишение в капацитета на сървърите, те започнали поетапно да спират. Огромния наплив от хора, които ползват системата с цел придвижване на ежедневни дейности като провеждане на учебни часове, бизнес срещи и т.н., е най-вероятната причина, поради която някои от сървърите остават недостъпни.

Миналата седмица Discord увеличиха квотата на Go Live от 10 на 50 човека, които едновременно могат да ползват безплатната опция къкм платформата. Тя позволява на хората да предават поточно и да споделят екрана си, като потокът е достъпен както на настолни, така и на мобилни устройства.  

Без значение, че платформата е предвидена за любителите на игри, Discord приветства хората да използват тяхната платформа, за да са поне една идея по-добре свързани заедно, докато кризисната ситуация бъде овладяна.

Междувременно, за да разберете повече, посетете информационната страница за Go Live на този адрес.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари