Режисьорът на филма по Sonic the Hedgehog обеща промени по героя

5
473

Гледахте ли вече първия трейлър към филма по Sonic the Hedgehog? Ако ли не, то може да го направите по-горе.

Вероятно сте забелязали, че анимираният герой от видеото хич не си прилича с емблематичното таралежче от популярните видеоигри. Това са отбелязали и много от зрителите и фенове на поредицата. Шумът е бил толкова голям, че режисьорът Джеф Фаулър с официално изявление по случая, в което обещава видът на малкия сладур да бъде променен в крайната версия на филма.

„Благодаря ви за подкрепата. И за критиката. Съобщението беше ясно и гласно изразено… не сте съгласни с дизайна и искате промени. Те ще се случат. Всички в Paramount и Sega са напълно отдадени да направят този герой възможно най-добър“, написа Фаулър в социалната мрежа Twitter.

Самата дискусия, която следва публикацията на Фаулър е изключително позитивна, подчертавайки грижата на режисьора и създателите на филма за мнението на широката публика. Дали обаче пълна преработка на външния вид на героя ще може да се случи? Лентата по Sonic излиза в началото на ноември. Това е и едно от изразените притеснения на дискутиращите. Дали не е по-добре да забавят премиерата на филма, но да бъде дадено нужното време на художниците и специалистите по специални ефекти да си свършат работата, както трябва без да бъдат притискани да приключат в някакви нечовешки срокове.

Абонирай се
Извести ме за
guest
5 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари