Римастърът на Ghostbusters: The Video Game вече си има дата на издаване

0
69

Видеоиграта по „Ловци на духове“ е следващата в списъка със заглавия, които ще бъдат преработени за модерен хардуер. Римастърът ще излезе тази година, изглежда за десетата годишнина на оригинала, пуснат на пазара през 2009. Новината беше споделена още в средата на юни. Тогава партниращите си студия Saber Interactive и Mad Dog Games издадоха и първото геймплей видео в мрежата YouTube.

Разбира се, ще бъдат запазени оригиналните озвучения на артистите Бил Мъри, Дан Акройд и Харолд Рамис. Промяната ще бъде предимно в графиката, която ще бъде адаптирана за телевизори и монитори с 4К UHD резолюция. Ще бъдат преработени всички текстури и ефекти, ще бъдат подменени и видеоклиповете за периодите между сцените.

В Ghostbusters: The Video Game вие поемате ролята на най-новото попълнение в отбора на ловците на духове. Вие сте „новобранеца“ и трябва да запретнете ръкави и да окачите на гърба си протонната раница, за да прогоните призраците от големия град. Ghostbusters: The Video Game Remastered излиза тази есен, на 4-ти октомври, тъкмо навреме за Хелоуин. Играта ще е достъпна за персонални компютри, както и конзолите PlayStation 4, Xbox One и Nintendo Switch. За жалост феновете на Steam платформата ще бъдат разочаровани. Ghostbusters: The Video Game ще е достъпна единствено като Epic Store ексклузив (поне за момента).

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за