Римейк на Resident Evil 3 оглави поредица от новини за PS4 на Sony State of Play

1
158

Capcom ще пусне HD римейк на Resident Evil 3 от 1999-та за PS4, Xbox One и PC на 3-ти април, 2020-та. Новината за новия прочит на заглавието бе разкрита по време на живото предаване на State of Play, което Sony направи днес.

Очаква се заглавието да следва формулата на римейка на Resident Evil 2, който Capcom пусна по-рано тази година. Бяха продадени 3 милиона копия в първата седмица 4 милиона за малко над месец.

Кратък трейлър за играта показва добре познатата Jill Valentine да тича през препълнени коридори, борейки се с последиците от разразилата се зомби напаст.

Закупилите играта ще получат достъп до “Resident Evil: Resistance”, 4-на-1 онлайн мултиплейър боен режим, преди познат като Project Resistance. Предварителните поръчки започват днес, с бонус костюми за главните герои.

Други новости, които бяха обявени на последната видео презентация на Sony за тази година, са:

  • Platinum Games работи върху нова hack’n’slash игра с име “Babylon’s Fall”. Тя изглежда като комбинация от екшъна в “Devil May Cry” и рухналата средновековна обстановка в „Dark Souls“. Повече информация ще получим следващото лято, от което става ясно, че по играта има още доста работа.
  • Бе показан нов трейлър за играта “Paper Beasts”. Това ще е PlayStation VR игра от създателя на “Out of This World” Eric Chahi. На него се вижда sandbox режим, в който можем да променяме терена и да взаимодействаме с животните, които го населяват. Заглавието се очаква в първото тримесечие на 2020-та.
  • Независимият indie хит “Untitled Goose Game” за Switch ще се появи и за PS4 следващата седмица.
  • Пъзел играта от първо лице „Superliminal” ще се появи за PS4 догодина, след като бе пусната в Epic Games Storе за PC миналия месец.
  • Spellbreak, магическата ролева игра с много летене и битки онлайн, ще влезе в затворена бета за PS4 през пролетта догодина. Затвореният тест на играта за компютър вече тече.
  • Media Molecule ще пусне онлайн играта за строене Dreams след дълъг бета тест, на 14 февруари, 2020-та.
  • Kingdom Hearts 3 ще получи експанжън с име “ReMind” на 23 януари. Трейлърът показва много дълбока история, която може да е напълно неразбираема за хората, които не са потопени напълно във вселената. А може би и за някои от тези, които са потопени в нея.
  • Дълго планираната самурай игра “Ghost of Tsushima” получи нов тийзър трейлър, с обещание за още кадри по време на The Game Awards тази седмица.
  • Мултиплейър играта „Predator: Hunting Grounds”, базирана на популярната филмова поредица, трябва да се появи на 24 април, 2020-та.

Може да видите всичко това в прикаченото по-горе видео

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Любомир Спиров

RE3 изглежда доста обещаващо и се надявам да има същия, дори и по-голям успех от предната игра. Очертава се април 2020 да е доста силен месец, като се има предвид и излизането на Cyberpunk 2077.