Всеки заклет фен на света на Том Кланси и игрите по мотиви от книгите му, трябва да е доволно екзалтиран днес, тъй като Ubisoft направиха серия от анонси, свързани с The Division.

Студиото не крие, че има изключително високи амбиции за вселената на The Division и вземайки предвид тенденциите на пазара, то не е учудващо, че Ubisoft разкри днес безплатна игра от вселената на популярната игра.

„Днес е удоволствие за нас да обявим Tom Clancy’s The Division Heartland, безплатно за игра заглавие от вселената на The Division, което е в разработка от нашето студио Red Storm. Работещи по игри по Том Кланси от 1997 (един от основателите на създаденото като Red Storm Entertainment студио е самият Кланси. Част от Ubisoft от 2000 година – б.а.), техният богат опит в множество игри и жанрове, за последно The Division и The Division 2, прави от Red Storm идеалния кандидат за този проект“, пишат Ubisoft. Heartland ще е самостоятелно заглавие, което както пишат Ubi, ще предостави „изцяло нова перспектива над вселената в съвсем нова обстановка“. Игра ще излезе за персонални компютри конзоли и в облака в края на тази или началото на следващата година. Студиото откри и заявки за участие в тестовете.

Що се отнася до амбициите на Ubisoft да направят от The Division едно пълноценно трансмедийно преживяване, те припомнят, че се подготвя и игрален филм по поредицата. Разработван от Ubisoft Film & Television и Netflix, в него участват Джейк Джиленхол и Джесика Частейн, а режисьор на лентата е Роусън Маршал Търбър („Небостъргач“, Central Intelligence). Заедно с това е в ход работата по роман от света на играта и по-точно на The Division 2. Издател на книгата е Aconyte.

И не на последно място, Ubisoft направи анонс на мобилна игра, свързана с The Division, но не разкриват никакви подробности за нея, както и за серия от обновления за The Division 2, които се подготвят от Ubisoft Massive и румънския отдел на компанията. Новото съдържание излиза в края на тази година.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари