Само по един войник на акаунт ще бъде позволен в Battlefield 3

0
25

Само по един войник ще може да има всеки PC играч на акаунта си за Battlefield 3, съобщиха от компанията-разработчик DICE през Twitter. Ограничението е следствие от факта, че всеки „войник“ ще бъде свързан с акаунтите на играча в онлайн магазина на EA Origin. За разлика от предишните части на Battlefield геймърите ще трябва да се ограничат само до един профил или войник.

Според представителя на DICE Daniel Mastros „името ви е свързано с личността ви в Origin”, което обяснява защо дори тези, които си купят играта от друг магазин, също ще трябва да използват услугите на Origin.

С други думи, името на войника ще бъде същото като името на играча в профила му в Origin. Геймърите откриха ключовата промяна още в алфа тестовете, когато не успяваха да намерят опция за смяна на потребителското име или за създаване на нов войник, освен чрез промяна на името си в профила в Origin. Това нововъведение беше потвърдено едва сега чрез профила на Daniel Mastros в Twitter.

В досегашните издания за компютър на Battlefield играчите можеха да започнат нов войник от нулата и да изберат име за него, за разлика от конзолните версии на играта.

По-късно Mastros писа, че DICE ще пояснят тази информация малко по-задълбочено, когато наближи датата на пускане на играта на пазара. Заглавието ще излезе на 28 октомври.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за