В света на The Legend of Zelda: Breath of the Wild е скрит един тайнствен сандък, който не може да бъде отворен по абсолютно никакъв начин, заради което той е обгърнат в мистерия. Един фен обаче е успял да най-накрая да го отвори посредством РС емулатор и съдържанието му е… неочаквано.

Леонардо Рамалло съобщи своя успех в Reddit форумите на Breath of the Wild, където обясни и защо сандъкът се отваря толкова трудно: „Той е заседнал и не може да се премести.“ – написа той за ковчежето, което е заровено в пясъка на остров между плажа Арис и брега Кларнет – „Можете да го хванете с магнезис, но въпреки това не можете да го извадите. Можете да го замразите и го нападате с цел да се изстреля от земята, но и това не действа„.

Техниките са много. Изглежда обаче, че печелившата е да се използва CEMU емулатор за Wii U игри, който предлага любопитно решение на проблема. С него Рамалло успя да отвори сандъка изненадващо лесно. Изглежда в по-старата версия на емулатора има бъг, който позволява Линк да се гмурне във водата преди правилата на играта да подействат. Така сандъкът става достъпен.

Рамалло отваря ковчежето и намира… опал. Тези камъни са сравнително често срещани в света на Zelda и се продават доста евтино. Така че, притежатели на Nintendo Wii U и Switch, не изпускате много. Но все пак е хубаво да знаем каква е тайната.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Azhen
Azhen

а сандъците в Зелда не са ли с произволно съдържание ?