Само 20% от геймърите ще стигнат до последното ниво на Hitman: Absolution

3
29

По-голямата част от геймърите, които ще се забавляват с Hitman: Absolution няма да стигнат до последното ниво на играта. Това са установили анализите на компанията, която разработва заглавието – IO Interactive, съобщи Eurogamer.

80% от хората, заели се с игра на Hitman: Absolution няма да стигнат до края по различни причини. Данните са били установени при тестове на заглавието, при които то е предоставено на различни хора, чието поведение е било анализирано от специалисти.

Още по-голям пък е броят на хората, които ще изиграят Absolution само веднъж и няма да се върнат отново, за да разкрият всички тайни, които са заложили създателите.

Hitman: Absolution се очаква на 20 ноември и ще заложи повече на тихото промъквано, отколкото на чистия екшън и престрелките. Въпреки това, в сравнение с предишните части, тук ще има повече действие. Това е петата част от серията Hitman и ще разчита на оригиналния енджин Glacier 2, който е творение на IO Interactive.

Действието ще се развива в Съединените щати, а налице ще има и опция за онлайн игра. Един от интересните режими позволява на главния герой да засили инстинктите си, като по този начин може да се предвижда маршрутът на патрулите.

В петата част ще има нови композитори на саундтрака към играта. Джеспър Кид отстъпва място на ново музикално дуо.

Hitman: Absolution ще излезе за платформите Microsoft Windows, PlayStation 3 и Xbox 360.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
3 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари