Свалете безплатно Torchlight 2 от Epic Games Store

0
997

Ето, че сред безплатните заглавия в Epic Games Store се присъедини една вече поостаряла, но все пак златна игра в екшън RPG жанра и една отлична алтернатива на Diablo – Torchlight 2.

Естетически Torchlight 2 коренно се различава от мрачния свят на Diablo (като изключим Diablo 3), тъй като изпъква с ярки и живи цветни палитри, както и цялостно стилизиран арт стил. Погледната от гледна точка на геймплей обаче, играта предлага доста интересни моменти и не случайно се радва на широко одобрение сред феновете на жанра. 

Torchlight 2 излиза на пазара през 2012 г. Студиото разработило играта Runic Games, което беше сформирано от ветерани в гейм индустрията, включително братята Макс и Ерик Шейфър (още познати като създателите на Diablo поредицата, което неминуемо дава отражение върху оригиналния Torchlight, доближавайки се доста до популярното RPG на Blizzard) за съжаление затвори врати през 2017 г.

Въпреки своята гибел обаче разработчика оставя след себе си достойно за уважение заглавие, макар и да не попада в лигата на основополагащите готически класики в лицето на Diablo. 

Можете да свалите Torchlight 2 до следващия четвъртък (23 юли) от Epic Games Store. След като играта излезе от безплатния период, очаквайте Next Up Hero и Tacoma,  които ще са достъпни от 23 до 30 юли. 

Що се отнася до Torchlight 2, можете да разгледате това детайлно ръководство, което ще ви помогне да се ориентирате по-добре в играта (стига да нямате опит, разбира се).

5 3 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари