Свалете и играйте безплатно Mortal Shell Beta

1
701

Поради огромен интерес след приключването на затворената бета тест фаза, разработващия екип на Mortal Shell Cold Symmetry реши да пусне бета версията със свободен достъп за всички. Можете да свалите своето копие от Epic Games Store. Бета версията включва “покрайнините на Fallgrim и Abandoned Chamber”. 

Mortal Shell e амбициозно RPG заглавие, което черпи вдъхновение с огромни шепи от Dark Souls – една от най-предизвикателните поредици що се отнася до геймплей правени някога; също така и вероятно сред най-основните причинители на множество потрошени монитори, клавиатури и мишки.  

Mortal Shell привлече вниманието на мнозина по-рано тази година с опияняващата си атмосфера, спираща дъха графика и убедителна бойна система. Играчите влизат в ролята на персонаж, който се развива, като придобие обвивка (shell) или чуждо тяло, което на свой ред предлага различни умения. По принцип главният герой може да съществува без обвивка, но е твърде крехък, за да издържи бруталния характер на враговете, именно поради което е нужно играчите да усвоят специални умения и екипировка, за да могат да се противопоставят ефективно.

Cold Symmetry споделя, че е възможно да преминете цялата кампания без да усвоите и развивате обвивка, но за тази цел е нужно да имате най-малко железни нерви и безмерно търпение. 

Mortal Shell излиза през септември тази година за Playstation 4, Xbox One и Microsoft Windows.

5 1 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари