Сериалът Mortal Kombat излиза на Blu-ray

0
18

През ноември феновете на Mortal Kombat ги чака приятна изненада – те могат да закупят всички епизоди на сериала Mortal Kombat: Legacy побрани на един Blu-ray диск. Това съобщиха представители на Warner Premiere, добавяйки, че диска ще се появи в магазините на 8 ноември на цена от 20 долара.

На него купувачите ще открият всичките девет серии, а също и 30 минути допълнителни видео материали – интервю със създателите, репортажи от снимачните площадки и т.н. В комплектът ще намерят място няколко късометражни филмчета, свързани по някакъв начин с Mortal Kombat и режисьора на сериала Кевин Танчереоен (Kevin Tancharoen).

Първият епизод на Mortal Kombat: Legacy излезе на 12 април. От там насетне всяка седмица създателите пускаха по една нова серия. Можете да ги видите всички само в интернет на официалната YouTube страница на канала Machinima.com.

В началото Warner Bros. имаха намерение да издадат десет серии, но Mortal Kombat: Legacy не успя да възпроизведе нужния ефект сред феновете на файтинга, ето защо беше решено да се съкрати количеството на сериите до девет.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за