Очакваната и отдавна исканата възможност за смяна на потребителското име в PlayStation Network може да бъде съвсем близо, твърдят последните слухове.

Няколко студия, които правят мултиплейър игри, вече потвърдиха, че се подготвят функцията да дойде „скоро“. Три отделни разработчика разкриха, че вече правят промени по софтуера си, така че да отразява новата възможност, която Sony ще предостави.

Друг източник пък показва снимка на документ за вътрешно ползване на гиганта, която показва профил в PlayStation Network с опцията Edit Username. Въпросният документ е наръчник за това как да смените името си в онлайн платформата.

PlayStation Network стартира преди цели 12 години и вероятно мнозина вече нямат търпение да сменят името, което са избрали през далечната 2006 г. (или 2007 г., ако сте в Европа). За разлика от Sony, Microsoft позволява на Xbox Live потребителите да правят това, макар и срещу малка такса.

За момента нямаме точна дата кога може да стане достъпна новата функция, но вероятно все пак е необходимо още малко време, за да станат поправките в по-старите мултиплейър заглавия. Sony също не коментира официално, но компанията едва ли ще обяви нещо преди да е готова с трансформацията.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари