Скоро ще излезе игра по „Кучета в резерв“

0
260

Скоро почитателите на Куентин Тарантино и на „Кучета в резерв“ ще могат да играят видеоигра по филма, предава Gameranx. Озаглавена Reservoir Dogs: Bloody Days, играта е шутър с вертикална перспектива на камерата и се разработва от Big Star Games. Очаква се да излезе още тази пролет за персонални компютри в Steam.

Един от режимите в играта е Time Back, позволяващ на играещите да се връщат във времето, за да контролират всеки тактически ход. Всеки път, в който бива използван Time Back, резултатът от обира се променя.

„Като големи почитатели на „Кучета в резерв“ ние сме крайно съсредоточени над създаването на силно пристрастяващо преживяване, което да е автентично и да отговаря на напрегнатия, драматичен ритъм на незабравимия филм“, обяснява в прес-релийз Лиам Патън, изпълнителен директор на Big Star Games. „Поемайки контрол над различни герои за определен отрязък от време, играещите ще трябва да използват максимално умело различните достойнства на всеки от тях, за да изпълнят мисиите, като всеки ход и изстрел ще създава Ефекта на пеперудата за изхода на мисията“.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари