fbpx
4.8 C
София

В бъдеще The Sims 4 ще може да се играе онлайн

Най-четени

EA спомена, че може скоро де предложи на феновете на играта The Sims възможност да бъде играна онлайн, казвайки, че „социалното взаимодействие и конкуренцията ще станат част от преживяването в играта The Sims през следващите години“. Изявлението бе направено по време на дискусия относно печалбите на компанията EA, на която изпълнителният директор на дружеството Андрю Уилсън беше попитан за идеята за възобновяване на онлайн версията на играта.

Уилсън отбеляза, че The Sims е на път да навърши цели 20 години и обсъди идеята как по-широката общност би се радвала да сравнява своите творения в играта. След това темата бързо се обърна към „The Sims от ново поколение“, с някои дискусии за това как елементи от The Sims Online могат да станат част от поредицата.

„Като част от нашата постоянна ангажираност за едно гейминг преживяване, обвързано с вдъхновение, създаване, творчество, самоусъвършенстване и мотивация, сега сме на път да добавим и социалното взаимодействие и конкуренцията като част от него. Съжалявам, че The Sims Online популярна преди много години, беше прекратена.“, каза изпълнителният директор.

 

„Много сме развълнувани. Това е игра, която наистина няма конкуренция в своята категория за играчите и смятаме, че това е огромна възможност за растеж на продукта дълги години напред.“ Можете да прочетете пълния доклад от разговора тук. 

The Sims 5?

Някои журналисти започнаха да спекулират, че под „The Sims от ново поколение“ се разбира нова версия на играта – The Sims 5, но според нас на този етап подобно заключение е необосновано. Може да се касае за намиране на начини за разширяване на съвместимостта на The Sims 4 на други платформи – тази игра е изключително успешна и продължава да се поддържа с нови пакети, актуализации и разширения. А дискусиите за „платформи в облачен свят“, може да намекват за това хората да могат да се наслаждават на The Sims без ограничено да имат нужда от подходяща за целта гейминг конзола или компютър.

Това ще рече, че мултиплейърът или поне това, което Уилсън нарича „социално взаимодействие и конкуренция“, звучи като нещо наистина сигурно, и да не е толкова далеч във времето.

Бъдещето на The Sims

В миналото EA поддържаше The Sims с множество пакети за разширения. Интервалът между излизането на The Sims 3 от излизането на предишната The Sims 2 съвпада с този между The Sims 4 и The Sims 3 – около пет години. Тогава мнозина решиха, че точно толкова трябват на EA, за да представи нова версия. Но тази година The Sims 4 става на цели шест и не звучи като EA да има планове да представя нова версия в близко бъдеще.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини