Creative Assembly, британското студио, известно най-вече с игрите от света на Total Wars, но също така и с Alien: Isolation, работи от известно време по нова игра, за която до този момент нямаше много подробности. Но наскоро стана ясно какво ще е следващата видеоигра на компанията: изцяло ново IP, научно-фантастичен шутър с перспектива от първо лице.

В новия брой на списание Edge (предадено от Gamesradar), директорът на Creative Assembly Гарет Едмъндсън и творческият директор Алистър Хоуп разкриват, че студиото работи по споменатия шутър още от 2018. Те разказват също, че едни от основните предизвикателства и акценти в работата им се явява придържането към автентичност и правдоподобност и добро разбиране на изходния материал. Последното подсказва, че подобно на Alien: Isolation, и следващата игра на студиото може би се основава на популярна филмова поредица или може би роман. Едмъндсън и Хопуп обаче не назовават въпросния „изходен материал“.

„Това е наша нова интелектуална собственост и свят, който създаваме. И разбира се, че ние сме отдадени на него на 100% и желанието ни е да направим нещата правилно. Искаме да разберем какво е да представиш автентичност в синия океан или в откритото синьо небе, когато единственото, с което разполагаш пред себе си е празна страница“, споделя Хоуп.

Определено ще е интересно да се види какво са ни подготвили Creative Assembly, особено, като имаме предвид това, че са специалисти в RTS стратегиите, но в същото време показаха на всички, че талантът им е наистина разностранен с Alien: Isolation.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари