Пригответе се за здраво друсане, понеже Euro Truck Simulator ще отпътува за Русия със следващия си експанжън, който беше анонсиран наскоро. Чешкото студио SCS Software обяви официално, че деветото допълнение към популярния им симулатор ще носи името Heart of Russia. Засега няма официална дата на излизането на експанжъна.

За съжаление, ако си мислите, че с Hart of Russia ще може да карате из безбрежните руски степи чак до Владивосток, ще останете разочаровани. Както обясняват и разработчиците от SCS, мащаба на руската държава просто не позволява това. Вместо това, става дума за една немалка част от европейската част на Русия до реките Волга и Ока, което всъщност не е малко. Може да видите и няколко изображения от както винаги перфектната работа, която са свършили от SCS Software, тук.

„За да не излъжем очакванията ви, трябва да обясним ясно амбицията ни с този проект. Русия е толкова обширна и не може да с очаква да включим цялата странни. Ние даже не може да покрием територията на цялата европейска част в един проект“, пишат SCS. „Настоящата ни цел е да достигнем до горния край на река Волга, но ако сте запонати с географията на Русия, то мислете по-скоро за река Ока по-скоро, отколкото за долните части на Волга и Дон. Размерът на територията, която планираме да представим е така или иначе огромна, особено в сравнение с предишното ни допълнение, което все още предстои да излезе – картата на експанжъна Иберия.

4 2 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари