fbpx
-5 C
София

Следващият експанжън на Elder Scrolls Online: Greymoor ще бъде отложен за малко по-късна дата

Най-четени

Очакваният експанжън на Elder Scrolls Online: Greymoor ще бъде отложен с около една седмица след потвърдената си дата на излизане, която е 18 май, обяви ZeniMax Online Studios. На фона на случващото се не само в геймърския ами и останалия свят, това е незначително. Основната причина за отлагането на Greymoor е нуждата от малко повече време на разработчиците да се нагодят в работата от вкъщи по време на разразилата се пандемия. 

Въпреки краткото забавяне, Greymoor ще включва Update 26 и ще стане достъпен в публичния тест сървър на играта на 20 април. Студиото отбелязва, че озвучаването на френски няма да бъде част от експанжъна поради невъзможността на френските озвучители да направят своите записи заради настоящата изолация. Това означава, че френскоговорящите играчи ще се наложи да разчитат на текстове и субтитри. 

“Нашата популация от играчи е много по-голяма в момента, тъй като много от вас са затворени по домовете си и видео игри като Elder Scrolls Online са чудесно средство за разсейване от ежедневието, което в момента не е толкова яко”, казва режисьора на играта Мат Фирор. 

“Бяхме свидетели на някои чудесни ESO събития този месец, включително настоящия ежегоден юбилей, така, че ще следим отблизо за евентуални проблеми поради огромната популация от играчи, която става все по-мащабна от всякога.”

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Mercusys Halo H50G – изгодна Wi-Fi Mesh система за големи жилища

Безжичният интернет е нещо чудесно. Имаме възможност за свързване на всякакви устройства и минимум кабели в къщата. Но нещата понякога не са толкова розови....

Подобни новини