Следващият епизод на Batman: The Telltale Series идва в края на този месец

0
24

Следващият епизод на Batman: The Telltale Games Series, New World Order, ще се появи на 25.10.2017г., съобщиха от студиото. Третата серия на играта ще пристегне примката около Брус Уейн и неговото костюмирано алтер-его и с два оставащи епизода до края на първия сезон, развръзката наближава бързо.

TellTale предпочитат да не разкриват много за третата серия, но може да очаквате развитие около представените в миналия епизод „деца на Готам“. Селина Кайл и Батман ще се сблъскват все по-често, а Харви Дент си има свои проблеми за решаване.

„В Епизод 3, бруталната атака на Пингвина, излъчвана в пряко предаванее по телевизията, шокира Готъм Сити. В ролята си на Брус и Батман, на вас ще ви се наложи да се впуснете в мрежата от интриги, обгръщащи наскоро разкритата група на Децата на Аркам. Междувременно, зад закрити врати, мистериозната Селина Кайл разкрива повече от себе си на Брус. И в хаоса след атаката, новият кмет и приятел на Брус Харви Дент, днес е силно променен човек. На кого може да се вярва, когато бъдещето на Брус Уейн и на Човека прилеп зависи от милостта на съдбата“, гласи анонса за New World Order.

По-горе може да видите видео към поредния епизод на шоуто, придружаващо сериите Batman Unmasked, но знайте, че видеото съдържа спойлери за следващата част от приключенията на Човека прилеп.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари