Следващият проект на Frictional Games вече в предпроизводствена фаза

0
83

Frictional Games вече активно работи по нов проект, който до известна степен ще попада в жанр “ужаси”, но за изненада на феновете обаче този път няма да е преобладаващ фактор. 

В интервю, което е част от 346-то издание на Edge Magazine креативния директор Томас Грип дискутира следващия проект на студиото, като пояснява, че няма да бъде игра на ужасите в контекста на Amnesia: Rebirth.

Грип казва: “Има елемент на ужаси, но със сигурност не е игра, която изцяло се фокусира върху този аспект. Ще има хорър оттенък, защото нашите естетически разбирания са от конкретен тип, но този път това няма да е основния фокус.” 

Томас също обяснява, че студиото е имало за цел да разработи два проекта едновременно след излизането на SOMA, като единия от тях, разбира се, е Amnesia: Rebirth.

Предстоящото продължение на култовата игра Amnesia беше обявено по-рано тази година със серия от криптирани аудио и видео материали. Новата игра поставя играчите в лицето на Tasi Trianon, която попада в Алжирската пустиня, където започва своето приключение, което ще “преоткрие границите на човешката устойчивост.” 

Макар и все още да не е обявена конкретна дата на излизане, Amnesia: Rebirth вече е част от каталога на Steam и можете да я прибавите във вашия списък с желания. Така ще можете да следите отблизо случващото се около играта.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари