Ubisoft анонсираха новия, четвърти сезон на петата година на Rainbow Six Siege, представяйки новия оператор, който ще влезе в играта.

Neon Dawn, както е името на новия сезон ще донесе новия защитник Аруни, преработената версия на картата Skyscraper, обновления към джаджите на Еко, Хибана и Ягер. Последните две – картата и обновленията към джаджите на операторите ще са безплатни за всички, докато Аруни ще дойде със старта на новия сезон за всички притежатели на сезонния пропуск за играта. Седмица по-късно, тя ще може да бъде отключена за другите чрез Renown или R6 кредити.

Аруни е дефанзивен оператор, която се отличава със средна скорост и средна по сила броня, която идва със специалната джаджа Surya Gates, поставяна на прозорци, подсилени или меки стени, врати. Устройството прожектира лазерна решетка над цялата зона на обхват, която може да унищожи дрона на атакуващата страна или даже самия атакуващ.

Когато устройството успее да прихване обект или друго устройство и му нанесе вреда, то се деактивира за известно време, за да се презареди – това може да се използва от офанзивния оператор да проникне в защитаваната от Surya Gate зона. Както обясняват от Ubisoft, между времето на прихващане и деактивация има кратко разстояние от време и ако атакуващата страна не прецени добре хода си, устройството може да нанесе втори последователен удар. Това е и момента, в който Аруни използва своите главни оръжия – автоматично оръжие и пушка.

1 1 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари