Следващият ъпдейт за No Man’s Sky се казва Beyond и излиза този месец

0
151

Помните ли No Man’s Sky? Въпреки усложнения си дебют популярната видеоигра продължава да се развива. Разработчиците Hello Games разкриха, че подготвят още един нов безплатен DLC ъпдейт за PlayStation 4, Xbox One и персонални компютри. Това ще е седмото обновяване на играта (следвайки Visions) и носи енигматичното име Beyond. Още през март ви споделихме за предполагаемите планове около това ново допълнение за заглавието. За да отпразнува новината, студиото пусна в YouTube и промоционално тийзър видео за най-любопитните.

No Man’s Sky: Beyond ще донесе на феновете три големи нови функционалности. Първата е въвеждането на VR режим (за виртуална реалност) за собствениците на РС и PS4 с VR шлемове. Втората промяна ще бъде подменената мултиплеър система. Hello Games сподели, че работи върху „Коренно различно ново социално мултиплеър преживяване„, което да надгради върху прогреса от ъпдейта Next. То ще включва „много познати онлайн елементи, които ще дадат възможността на играчите да се срещат и играят заедно, където и да са във вселената.

Третият компонент от ъпдейта все още не е споделен от Hello Games. Разработчикът обаче шеговито увери, че няма „…да се изискват микротранзакции, ще е достъпен за всички играчи“. Вероятно обаче ще научим какъв е той при официалното излизане на обновяването. No Man’s Sky: Beyond се очаква да излезе на 14-ти август.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за