Volition бяха гости на тазгодишното издание на Gamescom, където направиха анонс на следващата си игра. И както може да се досетите, става въпрос за Saints Row.

Следващата игра от света на забавните серии ще излезе през февруари 2022 и ще носи просто името Saints Row, като авторите я определят за ново начало на сериите

Влизате в ролята на бандит в град на име Санто Илесо. След чиракуване при други местни главорези, вие сте останали разочаровани от това, че сте били излъгани. Поради тази причина, решавате да си направите своя собствена банда, събирайки ваши събратя, които също като вас не искат да са просто копои. И тук идва ролята на неофициалното подзаглавие на играта – Self Made – което обрисува добре посоката на следващия Saints Row. Вие сами ще си подбирате всеки един член на бандата, ще разширявате територии, отключвайки различни райони на Санто Илесо по ваше желание, а степента на къстъмизация, обещават създателите на играта, ще е наистина висока – от героя ви и вашите съмишленици, през оръжията, превозните средства. Започвате от нулата и решавате всичко сами, което ще повлияе пряко на историята, на отношението на другите към вас, на способностите ви да се справяте с враговете си – всичко. Що се отнася до картата, то тя ще е най-голямата, създавана досега за игра от поредицата. Общо девет големи региона ще намерите в Saints Row, като ще може да ги обходите изцяло, както сам, така и с ваш приятел в кооперативен режим.

И сега, неприятната новина или може би приятната изненада, ако не си падате по необузданата фантазия на Volition. Както съобщава Юлия Драгович от страниците на GamePressure, Self Made, ще е лишена от някои нейни характеристики, направили я през годините, това, което се възприема днес. Разбираемо, Saints Row  ще е по-скоро в духа на времето днес и макар и Vollition да обещават, че Self Made ще се придържа към хумора и лудостта си, тя явно ще се съобразява с това-онова (не, дилдотата като оръжие не се завръщат).

„Разработена от Deep Silver Volition, Saints Row е пълна преработка и включва изцяло нова среда, нови персонажи и изцяло нов тон – всички те освежени за днешния геймър. Мястото на действието в Saints Row се развива в Санто Илесо в американския югозапад – едно от най-разнообразните и шарени градчета, появявали се някога в игра от поредицата“, пишат в анонса към играта от Deep Silver. Saints Row излиза на 25.02.2022.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари