Ubisoft анонсира голямо обновление за Assassin’s Creed Origins, добавящо още качество и съдържание към последната част от приключението на Асасина. Нови режими и предизвикателства, куестове и обновления ви очакват в декемврийското допълнение към играта.

За хардкор геймърите, Ubi добавя Nightmare режим, който да ви изпоти сериозно – враговете ви ще са далеч по-опасни и трудни за убиване. Заедно с него се добавя автобаланс към съперниците ви, така че по-слабите съперници да играят на вашето ниво. Тук се добавят и нови предмети в Heka Chest. С друг режим пък – Horde – получавате достъп специален куест, който ще изправи пред пълчища от врагове на арената Cyrene. Препоръчителното ниво: 32 или по-високо. Очаква ви и друг куест, който обаче остава изненада.

Декемврийският Trials of the Gods ще ви срещне с последния от небесното трио, Секмет. С приключването на тройката богове, ще получите възможността да се срещнете отново с тях и ако не сте го направили миналия месец да разберете силата на Анубис, Собек и Секмет.

На 12.02. магазинът в играта ще получи обновление с Gladiator Items Pack, който ще ви предостави достъпа до пика, тежък меч, гладиаторска броня, обикновен меч и щит. В края на месеца магазинът получава и друг пакет: Wacky Items Pack.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари