Средновековната гранд стратегия на Paradox Interactive Crusader Kings 3 ще получи след броени дни поредното си допълнение в лицето на Friends and Foes. Както може да се досетите от името му в центъра на Friends and Foes стоят взаимоотношенията ви с вашите сподвижници и приятели, както и тези с вашите врагове и съперници. Допълнението със сигурност ще задълбочи и без това сложната мрежа от взаимоотношения, които има една благородна особа.

Friends and Foes внася наистина огромен по обем пакет от събития и съдържание с цели сто нови преживявания. „От враждебно настроени благороднически домове, таящи омраза от векове до побойници от детските ви години, летни забежки и неверни съпруги – всекидневието на вашия герой никога не е било толкова наситено или вълнуващо. Детството е място, на което почиват щастливите спомени… или пък не. Преживейте младостта на вашия герой в пълнота – от бруталните побойници, които са ви мъчили до несподелената тийнейджърска любов. Бъдете подготвени за дори по-опасни съперничества и врагове, които острят отмъстителните си ками за вас. Или изберете да изненадате вашата участ с нови и непознати възможности… ако ви стиска“, гласи част от анонса на Friends and Foes.

Crusader Kings 3: Friends and Foes излиза на осми септември и ще включва нови музикални теми по мотиви от европейската и арабската средновековна музика.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!