По време на редовното издание на Inside Xbox, Rare разкриха датата на излизане на следващото голямо допълнение към пиратското им онлайн приключение Sea of Thieves, заедно с повече информация за него.

Ships of Fortune ще бъде разпространено към различните търговски компании в играта, позволявайки на играчите да започнат да изпълняват ролята на „посланици“. Появява се и нова компания, чиято единствена цел е да покорява други компании. Ставайки посланик, играчът ще може да посещава търговски компании и прави дарения. С развитие на прогреса ви тук, ще може да печелите допълнителни награди и козметики. Но ще трябва да се пазите от споменатата хищническа компания. Reaper’s Bines преследва другите и им взема плячката и знамето.

„Новата компания може да бъде открита в The Reaper’s Hideout, където изглежда те окуражават идеалите си за „истинско пиратство: без нуждата да спазват кодекса на честта сред крадците. За тях, следването на техните собствени цели и желания да бъдат винаги пред другия е това, което „пират за цяла вечност“ означава за тях. Ако изберете да станете посланик за компания друга, освен тяхната, не чакайте нищо добро от тези злодеи“, пишат Rare.

 

Освен това, битките в Arena режима претърпяват цялостна промяна с цел доставянето на по-динамичен и лудешки екшън – времето на мачовете е намалено до 15 минути и локациите за монетизиране на успеха са сведени до една. Както в Arena, така и в Adventure, когато вече пират бива елиминиран се отваря времеви прозорец преди съотборниците му да могат да го възкресят на Кораба на прокълнатите – това ще изиска от играещите повече тактическа мисъл от сега нататък. Заедно с това Sea of Thieves внася и множество други по-дребни промени и подобрения в играта, козметики, костюми и …котки. Повече за тях ще може да разберете на 22-ри този месец, когато излиза и безплатното обновление.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари