Crackdown 3 бе анонсирана през 2014-та година, няколко месеца след пускането на Xbox One в продажба. Три години по-късно знаем, че играта ще излезе месеци след въвеждането на супер-мощните конзоли като Xbox One X.

В интервю с Polygon, Microsoft призна, че е направил грешка с ранния анонс на Crackdown 3. Шанън Лофтис, главен мениджър на Microsoft Studios Publishing, изяви мнението си, че играта беше представена публично прекалено рано, още повече, че трите обещани режима на игра не можаха да бъдат направени навреме. Лофтис обясни:

„Ние определено подценихме предизвикателството да осигурим нивото на качество, което сме си поставили за цел. Затова ни трябваха допълнителни дни, за да предоставим Crackdown 3 така, както феновете я искат. Решението да отложим финалната дата беше трудно, но беше предварително усложнено, защото вече бяхме анонсирали играта“.

Microsoft обаче във всеки случай ще се поучи от ситуацията: „Мисля, че в миналото допуснахме грешките да анонсираме ексклузиви твърде рано. Искаме да научим нещо от тази грешка и да сме по-добри следващия път… Ние обичаме дългите разстояния и затова искаме да сме сигурни, че не само през пролетта на 2018, но и през лятото, и зимата, и есента, и през 2019г. ще имаме страхотни и забавни преживявания, които да предложим на Xbox геймърите“.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за