След GTA V, Civilization VI е следващата безплатна игра на Epic Games Store

0
3510

Epic Games отвя феновете миналата седмица с безплатно раздаване на един от големите хитове в гейминга, популярната игра Grand Theft Auto V. Напливът от хора беше непоколебим и сървърите на компанията блокираха още преди началото на раздаването. Мислехме си, че такива подаръци се правят веднъж на сто години, но ето че Epic Games го направи пак! Този път безплатната игра е Civilization VI. Сега е вашият шанс да изграждате своя собствена държава и да владеете най-голямата империя на света.

Анонсът е дори още по-неочакван, предвид факта, че Civilization VI се продава на двойно по-висока цена от GTA V без промоциите. Играта е последното попълнение в епичния франчайз на Сид Мейер и гони по известност предшественика си Civilization V (макар и не с успеха на GTA поредицата). От друга страна с това безплатно раздаване Firaxis може би се опитва да популяризира последните експанжъни за играта или наскоро представения боен пропуск (които, разбира се, не са част от раздаването). Не бива да забравяме, че двата франчайза са спонсорирани от една и съща компания: Take-Two Interactive.

За възможността заглавието да бъде обект на следващото раздаване се говореше още от началото на седмицата. Според мистериозен вътрешен човек, наричащ се  Nibel, след Civilization VI ще дойде ред на Borderlands: The Handsome Collection и Ark: Survival Evolved. Имайте предвид обаче, че това са само слухове, които не са потвърдени от Epic. Civilization VI ще се предлага безплатно до 28-ми май, 18:00ч. местно време, когато ще бъде представено следващото безплатно заглавие.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари