След като миналата седмица, потребител на ResetEra разкри преди официалния анонс за официалната дата на излизане на Shadow of the Tomb Raider, следващият и последен епизод от историята за Лара Крофт, същият потребител сподели и други подробности за играта.

Въпросният потребител разкрива, че основната история в играта ще е с продължителност от 13 до 15 часа – без страничните мисии. Това, кореспондира с други игри от сериите, коментират от OnlySP, които предават информацията. Подобно беше положението и с Rise of the Tomb Raider, макар че там страничните куестове и по-открития свят на играта да удължават значително продължителността ѝ.

Отделно от това, според източника на информацията, фокус на играта ще са потенциалните последици от отмъщението, което Лара търси и „вманиачеността ѝ по отношение на Тринити“ и Джона, който се опитва да ѝ помогне да поеме „по правилния път“. Играта стартира в Мексико, а името на главния злодей е доктор Домингез. По отношение на геймплея, слухът е, че Eidos Montreal ще преработят системата на гробниците, за да осигурят един „по-класически“ подход към тях, а трудността ще е повишена значително в сравнение с последната игра.

Заедно с тези и други подробности (които може да прочетете тук), източникът на информацията твърди, че е научил за планове за следващи игри от поредицата, но те ще са лишени от „класическата Лара“, а ще са „независими приключения с действие света на играта“.

Дали има нещо вярно във всичко това, предстои да разберем, когато играта се появи още тази есен.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари