Точно преди година, по време на миналогодишното издание на The Game Awards, прероденото студио Telltale Games обяви, че анонсираното преди то да бъде ликвидирано продължение на The Wolf Among Us все още стои на дневен ред, но подробности по проекта тогава не бяха съобщени. Това може да се промени още в средата на тази седмица, когато стартира The Game Awards 2020, ако един слух се окаже верен.

Той идва от страниците на Reddit и според него играта ще получи отразяване по време на експото, което ще се проведе изцяло виртуално. Новото тук ще дойде под формата на тийзър и подробности за The Wolf Among Us 2 от страна на създателите му. Според въпросната информация на потребителя на социалната мрежа, играта ще е съставена от пет епизода, които ще стартират още през зимата на следващата година.

Събитията в The Wolf Among Us 2 ще се развиват пет години след края на първата игра, като по-голямата част от действието ще се развива в Ню Йорк, като на Бигби ще му се наложи също така и да пътува до малък град във Вермонт, за да разследва изчезнал герой. Сред актьорите, които ще озвучават персонажите личат имената на Мелиса Хътчинсън, Адам Харингтън, Гавин Хамън, Ник Апостолидес, Трой Бейкър, Ашли Бърч, Крий Съмърс и Патрик Уорбъртън. Посочва се, че играта ще излезе за настоящето и миналото конзолно поколение, като поне засега явно не се предвижда версия за Nintendo Switch.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари