Последният Battlefield излезе преди две години при положителен прием от света на геймърите и почитателите на дългогодишната поредица. „Battlefield V“, подобно на „Battlefield 1“ се оказа успех за Electronic Arts. Напълно нормално би било да се очаква тази градация да продължи и със следващата игра от сериите. А къде ще ни отведат те? Не останаха май войни от миналото, така че възможно ли е следващият Battlefield да е в бъдещето? Според един слух, който се завъртя наскоро в Интернет, именно това ще е следваща дестинация на поредицата.

Това, което знаем със сигурност, че Batttlefield 6 или както ще се казва, трябва да се появи в края на следващата година. И с това се изчерпва всичко конкретно. Според спекулация на потребител на Reddit с псевдонима William_Fichtner, цитиран от Game Rant, събитията в Battlefield 6 ще се развиват по време на Третата световна война, която ще е конфликт между Русия и силите на НАТО. Медията припомня, че същият слух се е завъртял в онлайн пространството и това лято, когато двама потребителя на Twitter, известни с това, че споделяната от тях предварително информация често се оказва вярна, потвърждават модерна обстановка за следващата игра на DICE и Electronic Arts.

Въпросният потребител на Reddit съобщава също, че в следващата игра ще се завърнат „историите от войната“ (War Stories), като една от тях ще разказва за американската армия, която се бие с руски сили в предградия в САЩ, а друга от историите ще включва агент на MI6, който се инфилтрира в неизвестна локация в Източна Европа. По отношение на картите, William_Fichtner разказва за три такива, за които знае – в руска гора, в европейски град и в предградията на американски мегаполис. Може да прочетете всичко, което той твърди, че ще присъства в следващия Battlefield тук.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари