Една от най-дълго чаканите игри на Ubisoft от последните години може и така да не се появи. Става дума за продължението на Beyond Good and Evil.

Анонсирана преди повече от 15 години Beyond Good and Evil 2 си остава с няколко концептуални рисунки и кратко геймплей видео. През годините бяхме свидетели на дълготрайно затишие, на ентусиазирани обещания от страна на Ubisoft, но в общи линии, появата си остава в сферата на неизвестното. През тази седмица се появи все пак някаква информация – официална и неофициална – по темата.

Става дума за материал, публикуван в Insider Gaming на Том Хендерсън, в който се твърди, че работата по Beyond Good and Evil 2 е била стартирана отначало, вероятно скоро представения преди пет години геймплей към играта. Хендерсън е получил материали, свързани с настоящето състояния на Beyond Good and Evil 2 и провеждащите се от това лято външни тестове.

„Insider Gaming научава, че както външните, така и вътрешните тестове на играта са продължили през цялото лято, като някои от източниците споделят, че самите Ubisoft са изразили мнението си пред късметлиите, успели да се докоснат до тестовете, че играта се намира в ранен етап на разработка“, пишат Insider Gaming.

Изображенията и другите материали, до които Хендерсън е получил достъп били доказателство за казаното, като на тях се виждат голи планети и блокови структури по тях, които са лишени от всякакви детайли.

Запитани относно настоящето развитие на играта, Ubisoft заявяват, че работата по Beyond Good and Evil 2 върви по план и екипът работи усилено с цел да задоволи високите цели, които се поставят пред тях.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари